Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μερα εκπλήξεων





Μερα εκπλήξεων η χτεσινή για τους φίλους των σπορ.Και δεν αναφέρομαι τόσο πολύ στον αποκλεισμό της Γερμανίας απο την Ιταλία,κάτι που αρκετοί ίσως περιμένανε αλλά στον αποκλεισμό του Ναδαλ απο τον Ροσολ στα πλαίσια του Γουιμπλετον.
Και αν για το ματς της Γερμανίας με την Ιταλία είχα αποψη καθώς ποντάρισα το Χ2 των Ιταλών,για το τένις που ομολογουμένως είμαι άσχετος όσο αφορά τα στοιχηματικά αλλά και το άθλημα γενικότερα,έμεινα έκπληκτος για τον τρόπο που «χειρίστηκαν» οι παίκτες το χτεσινό παιχνίδι του Ναδαλ με τον Ροσολ.Μετά το πρώτο σετ όπου ο Ναδαλ αναδείχτηκε νικητής στο tie-break,ο Ισπανός τεννίστας ταίριαξε σε αποδόσεις 1.01 και 1.02 για να είναι ο νικητής του ματς ,ενώ αντίστοιχα ο αντιπαλός του ταιριαξε σε αποδόσεις του 100.00 ή ακόμα και του 110.00!
Χωρίς όπως είπα να 'εχω κάποια ιδιαίτερη άποψη για το τεννις σαν παιχνίδι αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρονται οι αγορες στο στοιχηματικό σκέλος,μου φαίνεται αδιανόητο ένας τεννίστας που κερδίζει το πρώτο σετ με δυσκολία στο tie break να έχει πιθανότητες για την νική 98% και 99%!
Σίγουρα η διαφορα ranking αλλά και η διαφορά ποιοτητας των δύο παικτών απο ότι καταλαβαίνω είναι χαοτική ,αλλά οι πάντες δικαιούνται μια κακή μερα και αντίστοιχα μια μέρα που υπερβαίνουν τις δυνατότητές τους!
Τελικά η ιστορία γράφτηκε χτες στο Γουμπλεντον,με τον Ναδαλ να καταλήγει σπίτι του αλλά και επίσης τα χρήματα να καταλήγουν στις τσέπες εκείνων των παικτών που η οξυδέρκειά τους,τους βοήθησε να κάνουνε το σωστό ποντάρισμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου