Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Γερμανία-Ιταλία για το euro 2012





Κουλούρια στον χτεσινό ημιτελικό μεταξύ Ισπανίας και Πορτογαλίας και δυστηχώς έμεινε έξω ο καλύτερος επιβεβαιώνοντας το αξίωμα του ποδοσφαίρου που εχει να κάνει με την τύχη της χειρότερης ομάδας.
Και για να μην παρεξηγηθώ δεν θεωρώ οτι η Ισπανία είναι κακή ομάδα.Εχει όμως στραγγαλίσει την όποια διαθεση να παίξει ποδόσφαιρο,γυρω απο μια ανούσια κυκλοφορία της μπάλας.
Τελως πάντων πάμε στον σημερινό ημιτελικό μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας.
Ως φαβορι έρχονται τα παντσερ σε αυτό το ματς και όχι άδικα,καθώς συνολικά για εμενα είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά.
Το στοίχημα όμως είναι πάνω από όλα όπως έχω ξαναπεί αξία των αποδόσεων.Ετσι  πέρα απο όποιες προσωπικές κρίσεις για την ποιοτητα μιας ομάδας πρέπει να υπάρχει και η σωστή απόδοση για το ποντάρισμα.
Ετσι στην συγκεκριμένη περίπτωση αν και θεωρώ την Γερμανία σαφώς  ποιο ποιοτική ομάδα απο τους Ιταλούς οι αποδόσεις που δίδονται για την νίκη της ,τις θεωρώ  χαμηλές.Πιστεύω ενα 2.25 με 2.30 θα ήταν σαφώς ποιο δίκαιο.Οπότε lay την Γερμανία στο 1.98 στο ανταλλακτήριο της betfair στο 1.98 (το στοίχημα παίχτηκε χτες το βράδυ και σήμερα οι τιμές για το lay της Γερμανίας είναι ακόμα ποιο συμφέρουσες καθώς κινούνται στο 1.93) με το συνηθισμένο μου stake.



Germany v Italy
Pick:Lay Germany
Odds:1.98
Bookmaker:Betfair exchange
Stake:25€
Confidence:1/10
Result:1-2
P/L:+23.75€

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων διαβάστε εδώ: Αρχείο Πονταρισμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου