Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Κινητές ευκαιρίες






Μερικά απο τα καλά της εξέλιξης της τεχνολογίας αλλά και της συμπίεσης των τιμών των smartphones (κυρίως των συσκευών με λειτουργικό android) προς τα κάτω ,είναι πλέον η ευκαιρία που έχουμε πλέον οι παίκτες για ποντάρισμα στα αθλητικά γεγονότα απο όπου και αν βρισκόμαστε.
Η betfair προσφέρει μια official έκδοση του app της για συσκευές android ενώ και μια unofficial (zoombet) υπάρχει διαθέσιμη στο playstore.
Πέρα απο τα apps το ανταλλακτήριο αλλά και αρκετοί  bookmakers (π.χ bet365,bwin) έχουνε και mobile εκδοχές των στοιχηματικών τους σελίδων,που κάνουνε αρκετά ποιο ευκολη αλλά και οικονομική απο πλευράς χρεώσεων data ,την πλοήγηση σε αυτές τις σελίδες απο κάποια κινητή συσκευή.
Ελπίζω να ακολουθήσει κάποια στιγμή αυτό το ρεύμα και ενας απο τους καλύτερους bookmakers που υπάρχουνε (και τον προτιμώ τακτικότατα) ,η pinnaclesports ,καθώς έχει μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα.
  Στον χτεσινό ημιτελικό της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό που τον έβλεπα εκτός σπιτιού ,σε ενα καφε μαζί με φίλους,εκμεταλλεύτηκα πλήρως την δυνατότητα που είχα για στοίχημα μεσω κινητού τηλεφώνου και (αν και δεν εχω ιδιαίτερη σχέση με το μπάσκετ στοιχηματικά) πόνταρα την νίκη της ΤΣΣΚΑ κάποια στιγμή στο πρώτο 10λεπτο που ο Παναθηναϊκός ειχε ξεκινήσει καλύτερα και είχε χτίσει μια διψήφια διαφορά πόντων σε απόδοση 1.85.Με αρκετή δόση τύχης (thanx Διαμαντίδη !)το στοίχημα επιβεβαιώθηκε στο τέλος και τα κέρδη πιστώθηκαν στον λογαριασμό μου.
Στοίχημα φυσικά  που πριν απο πολύ λιγα χρόνια δεν θα μπορούσα να έχω παίξει,καθώς το live betting ήτανε άρρηκτα συνδεδεμένο με την πρόσβαση σε pc και συνδεση ιντερνετ.
Τα καλά της τεχνολογικής εξέλιξης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου