Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Early odds στο Πολωνία - Ελλάδα για το euro 2012:Το value στην Εθνική





Μια βδομάδα (8 μέρες για την ακρίβεια) απέμεινε για το εναρκτήριο ματς της Εθνικής μας εναντίον της διοργανώτριας Πολωνίας και  την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές,οι αποδόσεις στην pinnaclesports για το συγκεκριμένο ματς ειναι: 2.04 στον 1 -3.31 στο Χ - 4.40 στο 2πλο
Η πρώτη σκέψη που μου ηρθε στο μυαλό βλέποντας τις συγκεκριμένες αποδόσεις ήταν πως η απόδοση για την νική της γηπεδούχου οχι απλώς εχει χάσει την οποιαδήποτε αξία της αλλά είναι και αρκετά χαμηλά σε σχέση με αυτό που εγω προσωπικά θεωρώ εγώ λογικό.
Δεν μπορώ σίγουρα να προβλέψω το πως θα κινηθούν οι αποδόσεις, καθως το hype γυρω απο το εναρκτήριο ματς οποιασδήποτε διοργάνωσης που εμπλέκεται διοργανώτρια χωρα,πάντα την πριμοδοτεί,οπως επίσης και τυχόν ειδήσεις που έχουν να κάνουνε με  απουσίες της κάθε ομάδας,θα επηρεάσουν ανάλογα και τις τιμές των αποδόσεων.
Ομως η περιοχή του 2.00 στην Πολωνία μοιάζει εκτός ορίου.Προσωπικά την νίκη της διοργανώτριας θα την τιμολογούσα γύρω στο 2.30-2.35 και την νίκη της Εθνικής μας γυρω στο 3.40 με 3.50 με τα μέχρι τωρα υπάρχοντα δεδομένα.
Το 4.40 που δίνει η pinnacle αυτήν τη στιγμή είναι εξαιρετικό valuebet αλλά ακόμα δεν πρόκειται να το ποντάρω καθως 8 μέρες είναι πολύς καιρός για να συμβεί το οτιδήποτε ,όσο αφορά τα αγωνιστικά νέα.
Σαφώς αν παραμείνει αυτη η απόδοση ή ακομα καλύτερα αν ανέβει  κι άλλο και δεν υπάρξουν εκπλήξεις απο πλευράς απουσιών κτλ της εθνικής τότε το bet μου στην νίκη της Ελλαδας θεωρείται δεδομένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου