Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Λανς - Μονακό




Η γηπεδούχος Λανς δεν χάνει μεν αλλά και δεν κερδίζει,καθώς έχει σε 7 ματς 5 ισοπαλίες.Το δεδομένο απο την μέχρι στιγμής εικόνα της ,είναι οτι σχεδόν σε κάθε ματς,δέχεται γκόλ (5στα7) αλλά και σκοράρει (6 στα 7).Η μοναδική της νίκη επί της Χάβρης εντός εδρας με 1-0.
Η Μονακό με μόλις μια ήττα στο παθητικό της (κατά σύμπτωση απο την Χάβρη,ομάδα που έκανε μέχρι στιγμής την μοναδική της νίκη η Λανς !) βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ,αν και μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις συνολικές τις επιδόσεις δεν μπορώ να πώ ,πως έχει 100% αποτυπώσει τις επενδύσεις της σε έμψυχο δυναμικό,εντός γηπέδου.
Θεωρώ τους Μονεγάσκους καλύτερη ομάδα οπωσδήποτε και αν και δεν εχουν αποδώσει το 100% η ποιότητα τους στην κατηγορία ακόμα και έτσι, είναι εμφανής.
Το 2.66 οπου βρίσκεται το 2πλο στην Μπετφαιρ αυτήν την στιγμή είναι για μένα ακρως ικανοποιητικό,καθως κατα την γνώμη μου  η Μονακό έχει γυρω στο 50% σαν πιθανότητα να κερδίσει το  συγκεκριμένο ματς.


Lens - Monaco
Pick: Monaco
Odds:2.66
Bookmaker:Betfair exchange
Stake:25€ 
Confidence:1/10
Result:0-4
P/L:+39.42€    

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου