Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Ολυμπιακός-Σαλκε




Εναρκτήριο ματς το σημερινό για τους ερυθρόλευκους,όσο αφορά τις ευρωπαϊκες τους υποχρεώσεις στο θεσμό του Τσαμπιονς Λιγκ.
Στο κατα...80% απορθητο Καραϊσκακη τις τελευταίες αγωνιστικές  στο θεσμό(καθώς στα τελευταία 10 εντος εδρας ματς του Τσαμπιονς Λιγκ η ομάδα του Πειραιά μετράει το εντυπωσιακό 8Ν-2Η) ο Ολυμπιακός καλείται να  αποκομίσει κάτι θετικό όσο αφορά την συγκομιδή βαθμών του στον όμιλο.
Στο ελληνικό  πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι παίζουν ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο ,αν και κάποιες συμπεριφορές στην αμυντική τους λειτουργία σαφως και προβληματίζουν.
Η φιλοξενούμενη Σαλκε εχει ξεκινήσει αρκετά καλά τις υποχρεώσεις της στην Μπουντεσλίγκα και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση,εχοντας πάντα σαν αβαντάζ το πολύ καλό εμψυχο υλικό της.
Για να είμαι ειλικρινής τις προηγούμενες μέρες και πριν κοιτάξω αποδόσεις για το συγκεκριμένο ματς,θεώρησα πως μια δικαιη απόδοση για τους Γερμανούς θα έπρεπε να είναι γύρω στο 2.50.
Απο την στιγμή που η αγορά έχει διαμορφωσει αποδόσεις για την φιλοξενούμενη στην περιοχή του 2.90 με 3.00 θεωρώ την επιλογή του διπλού ως μια άριστη ευκαιρία.


Olympiakos Piraeus - Schalke
Pick: Schalke
Odds:2.90
Bookmaker:Betfair exchange
Stake:25€ 
Confidence:1/10
Result:1-2
P/L:+45.13€   

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου