Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Ουντινέζε-Μιλαν



Είναι λίγο πολύ γνωστό πως η φετινή Μίλαν,δεν έχει καμία σχέση με την ομαδα του παρελθόντος,συνέπεια της πώλησης αλλά και της φυγής παικτών-κλειδιά απο τον σύλλογο.
Αυτήν η αποδυνάμωση έχει γίνει αισθητή τόσο με την προβληματική αρχή της ομάδας στην Σέριε Α ,όσο και με το πολυ κακό παιχνίδι απέναντι στην Αντερλεχτ στο μεσοβδόμαδο Τσαμπιονς Λιγκ.
Η πίεση τεράστια για τους Ροσσονερι,ο Αλέγκρι δείχνει να τα «χάνει» μπροστά στην κατάσταση μιλόντας για μη ποιοτικό ρόστερ και γενικά επιβαιβεόνοντας και αυτός με την σειρά του οτι το κλίμα δεν ειναι καλό στην ομάδα του Μιλάνου.
Το ευτύχημα για την Μίλαν ειναι οτι σήμερα αγωνίζεται απέναντι σε μιά ομάδα που και εκεινη με την σειρά της δεν εχει σχέση με τον παλιό της εαυτό και έχει ξεκινήσει επίσης κάκιστα το πρωτάθλημα.
Οι αποδόσεις του διπλού της Μιλαν, που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο 2.50, είναι κάτι παραπάνω απο δελεαστικές αν συνυπολογίσω την δυναμικότητα της γηπεδούχου, αλλά και το οτι αυτό το ματς είναι το εσχατο σημείο αντίδρασης του Αλέγκρι απέναντι στο φάσμα της απόλυσης αλλά και του εγωισμού των ίδιων των παικτών απέναντι στις όχι και τόσο κολακευτικές δηλώσεις του προπονητή τους.

Udinese - AC Milan
Pick: AC Milan
Odds:2.50
Bookmaker:Betfair exchange
Stake:25€ 
Confidence:1/10
Result:2-1
P/L:-25€       

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου