Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Παναθηναϊκος - Ατρόμητος



Ενα κάκιστο ξεκίνημα απο τους πράσινους,ενα εντυπωσιακό σχετικά ξεκίνημα απο τους Περιστεριώτες που είναι αήττητοι μεχρι στιγμής και το ματς στο γήπεδο της Λειβαδιάς ,είναι αρκετό να κάνει εναν άσσο που άλλες χρονιές θα τον βρίσκαμε στο 1,50 να έχει σκαρφαλώσει στο 2.25 με 2.30.
Δεν ισχυρίζομαι οτι υπάρχει αξία σε αυτές τις αποδόσεις για τον ασσο του Παο αλλά και δεν υπάρχει και κάποιου είδους «υπερτιμημένης» πιθανότητας απο την αγορά ,όσο αφορα τις πιθανότητες νίκης της ομάδας με το τριφύλλι.
Βασικά θα χαρακτήριζα την απόδοση καρα-fair με θαυμαστό τρόπο όσο αφορά αυτην την δυνατότητα της αγοράς.
Οπότε το ποντάρισμα μου θα ξεφύγει λίγο απο τα όρια του value που συνήθως έχουνε τα πονταρίσματα μου και θα πάω λίγο την σκέψη μου σε ποιο «προγνωστικά» μονοπάτια.
Ο Παναθηναικός δεν άξιζε την ήττα με τον Πανθρακικό...Πλήρωσε κυρίως την απίστευτη αστοχία των επιθετικών του.
Επίσης δεν αξιζε την εντός εδρας ισοπαλία απο τα Γιάννενα ,καθώς ακόμα και με 10 για πάνω απο μισή ωρα είχε τις ευκαιρίες να πάρει το μάτς,ενώ στο εναρκτήριο ματς με τον Λεβαδειακό έχω την εντύπωση οτι μια ισοπαλία θα ήταν αρκετά ποιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Το 3-0 της Μαριμπορ όσο αφορά το τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού ,ενώ ήταν δικαιότατο σαν αποτέλεσμα εχω την εντύπωση οτι έβαλε και το χεράκι του ο Φερεϊρα με το τραγικό στήσιμο της ομάδας του Παο.
Βασικά το τελευταίο ματς το αντιλαμβάνομαι και ολίγον τι σαν παράγοντα που έδωσε ενα επιπλέον boost στην σημερινή απόδοση των πρασίνων.Με ενα 0-0 ή  0-1 πιστευω ο ασσος  δεν θα παιζόταν πάνω απο 1.80 σήμερα.
Για τον Ατρόμητο όσο αφορα τα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχω αποψη.Σίγουρα έπαιξε αρκετά καλο ποδόσφαιρο στο εκτος με την Νιουκαστλ(και πιστεύω αυτό το ματς έχουν σφηνωμένο οι oddsmakers του εξωτερικού στο μυαλό τους) αλλά συνολικά θεωρώ οτι είναι ποιο αποδυναμωμένος -ειδικά στον επιθετικό τομέα- σε σχέση με πέρυσι.
Επίσης λόγω νοοτροπίας  Μπαγεβιτς,δεν πιστεύω οτι θα ανοιχτεί ιδιαίτερα με σκοπό να χτυπήσει τον Παναθηανϊκο και μάλλον έχω την εντύπωση οτι θα αγωνιστεί περισσότερο για το Χ.
Πιστεύω στον πρώτο λόγο του Παναθηναϊκου για νίκης στο συγκεκριμένο ματς,ειδικά όταν διαβάζω πως ο Φερέιρα δεν θα κάνει τα ίδια λάθη με την Μαριμπορ όσο αφορα τουλάχιστον τον επιθετικό τομέα.


Panathinaikos - Atromitos
Pick: Panathinaikos
Odds:2.24
Bookmaker:Betfair exchange
Stake:25€ 
Confidence:1/10
Result:1-1
P/L:-25€      

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διάβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου