Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Λεφτά υπάρχουν...





...Στο ανταλλακτήριο και στο απίστευτο νούμερο των πάνω απο 70 (!) εκατομμύρια ευρώ που έγιναν trading στον τελικό του Γουιμπλεντον μεταξύ του Φεντερερ και του Μάρεϊ.
Αν συνυπολογίσουμε πως η αγορά ανοιξε μόλις την Παρασκευή τότε είναι ακόμα ποιο εντυπωσιακό το συγκεκριμένο νούμερο,καθώς πραγματοποιήθηκε σε κάτι λιγότερο απο 48 ώρες!
Στο συγκεκριμένο μάτς φυσικά στοιχηματικά δεν ακούμπησα, καθώς πονταρίσματα σε αθλήματα που δεν γνωρίζω καλά τα αποφεύγω.
Απο την άλλη όμως σαν φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του αλλά και σαν παίκτης,παρακολούθησα τον τελικό ρίχνοντας και μια ματιά στις αποδόσεις της betfair κατα την διάρκεια του μάτς .
Εκτός λοιπόν της ευκαιρίας που είχα βλέποντας τον Φεντερερ να γράφει ιστορία με την κατάκτηση για 7η φορα του Γουιμπλεντον,έβλεπα και τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην betfair να αλλάζουν χέρια με δραματικό τρόπο σε έναν ομολογουμένως δραματικό αγώνα.
Και έτσι αν και αρχικά ο Φεντερερ δεν δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί του 1.50,χάνωντας το πρώτο σετ και φτάνοντας να γίνεται trading κυρίως σε τιμές στο 2.00 live (αγγίζοντας για στιγμές αποδόσεις ανω του 2.50) ,στην συνέχεια παίζοντας ιδιοφυές τένις ,καθάρισε τον Μαρεϊ με 3-1 σετ κερδίζοντας ένα ακόμα τίτλο στην μεγάλη καριέρα του.
Τα δάκρυα του Μαρεϊ στο τέλος ήταν η σφραγίδα ενός δραματικού τελικού που κέρδισε πανάξια ενας  απο τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου