Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Σουντσβαλ - Γκαις για την Α' Σουηδίας



Ολα για ολα είναι τα παιχνίδια που απέμειναν για την Γκαϊς και αν θέλει να έχει κάποια τύχη στην μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία πρέπει να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα.Μιας πρώτης ταξεως ευκαιρία είναι το σημερινό ματς με την Σουντσβαλ,καθώς σε συνδιασμό με την εντος εδρας ηττα της Γκεφλε απο την Τζουγκαρντεν χτες ,θα επιτρέψει στην Γκαις να  την πλησιάσει  σε απόσταση 2-3 βαθμων,σε ενδεχόμενο σημερινό θετικό αποτέλεσμα .
Η αλλαγή προπονητή εξάλλου που παραγματοποίησε η Γκαις έδειξε εστω κάποια πενιχρα σημάδια βελτίωσης στην συγκομιδη βαθμων,μετα το -εστω δυσκολο- 2-2 με την σαφως καλυτερη Αντβίνταμπεργκ.
Η γηπεδούχος έδειξε ασχημα στοιχεία στο πρόσφατο ματς με την Τζουγκαρντεν και παρ οτι η φορμα της γενικά είναι σχετικά καλή ,σε πολλές περιπτωσεις στάθηκε αρκετά τυχερή και δεν ηττήθηκε.
Οι αποδόσεις της Γκαις θεωρώ οτι είναι αρκετά καλές και πιστεύω οτι σημερα έχει την προοπτική να φύγει με κάποιους βαθμούς ή εστω βαθμο απο την έδρα της αντιπάλου της.
Χωρίς προβλήματα στις συνθέσεις τους οι 2 ομάδες.


Sundsvall - GAIS
Pick:  GAIS  +0,5 ΑΗ
Odds:1,975
Bookmaker:Bet365
Stake:25€
Confidence:1/10 
Result:2-0
P/L:-25€      


Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου