Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Σονενχοφ-ΦΣΒ Φρανκφουρτης



Με το ανοιχτό ενδεχόμενο να ασχοληθώ με το ματς της Καρντιφ αργότερα,περνάω στο  πρώτο μπετ της ημέρας που έχει να κάνει με το ματς κυπέλλου μεταξύ Σονενχοφ και ΦΣΒ Φρανκφούρτης.
Οι αποδόσεις της φιλοξενούμενης έχουν πέσει αρκετά σε σχέση με τις τιμές που ανοίξανε αρχικά ,καθως ποντάρεται αρκετά απο τους παίκτες.
Προσπαθόντας να βρω τους αγωνιστικούς λόγους αυτης της πτωσης ,κυρίως έβρισκα το επιχειρημα πως:" η Σονενχοφ την προηγούμενη αγωνιστική έφερε 1-1 με τους ερασιτεχνες της ΦΣΒ ,αρα οι αντρες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να την κερδισουν".
Σίγουρα υπάρχει ενα αλφα σκεπτικό γυρω απο αυτό το επιχείρημα ,αλλά για μενα το στοίχημα δεν είναι απλή μεθοδος των τριών.
Το κίνητρο για τους παίκτες της γηπεδούχου (παρ οτι τους χωρίζουν 2 κατηγορίες με την ΦΣΒ Φρανκφούρτης) είναι τεράστιο για το συγκεκριμένο ματς και σίγουρα το μυαλό τους και στην αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν 100% στο συγκεκριμένο ματς κυπέλλου,κατι που δεν μπορω να πώ με σιγουριά και για την ΦΣΒ.
Επίσης στα φιλικά προετοιμασίας η γηπεδούχος εχει δείξει οτι δεν είναι κάποια ομαδούλα της σειράς.
Εχασε με το αξιοπρεπες 2-4 απο την Σαλκε ,ενω διέλυσε με 5-0 την Ααλεν.
Σιγουρα κατα την γνώμη μου αξίζει ενα ποντάρισμα στο 1Χ,αν βάλω κάτω την ψυχρη λογική και οχι το hype υπερ της φιλοξενούμενης που επικρατεί στην αγορά



Sonnenhof Großaspach - FSV Frankfurt
Pick:Sonnenhof Großaspach 1Χ DoubleChance
Odds:2.00
Bookmaker:Bet365
Stake:25€ 
Confidence:1/10
Result:1-2
P/L:-25€      

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου