Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Ολυμπιακός-Μάλαγα




Αν και αρχικά δεν είχα σκοπό σήμερα να ασχοληθώ με το στοιχηματικό μενού της ημέρας, πόσο μάλλον με φιλικό,μια κίνηση στην αγορά των αποδόσεων και η υπερμετρη πτώση του 1 του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο ματς,με οδηγησαν τελικά να κάνω ενα πονταρισμά  (αν και με βαρια καρδια λογω οπαδικών προτιμήσεων).
Το ματς δεν είναι άλλο απο το φιλικό-πρόβα τζενεράλε του ολυμπιακού στο γηπεδό του.
Οι αρχικές αποδόσεις του 2.40 που ανοίξανε οι μπουκμέηκερς την νίκη των ερυθρολεύκων,έχουν εδω και μερικές ωρες αποτελέσει παρελθον και βρίσκονται στα επίπεδα του 2.00 ή και χαμηλότερα.
Συγκεκριμένος αγωνιστικός λόγος δεν υπάρχει (εκτός και αν η Μαλαγα κατέβει με την εφηβική ομάδα στο ματς) και αυτήν η πτώση εχει να κάνει κυρίως με τα οικονομικά προβλήματα της Μάλαγα και των πληροφοριών που εχουν γεμίσει το νετ ,για την κρίση που περνάει η ομάδα ,κατι που την ανάγκασε να πουλήσει μερικούς απο τους καλύτερούς της παίκτες (Γκαζορλα,κτλ).
Σαφώς λοιπόν ποιο αποδυναμωμένη η Μάλαγα σε σχεση με πέρισυ δεν χωράει αμφιβολία.
Αυτό όμως είναι κατι που δεν προέκυψε τις 2 τελευταίες ωρες και οι μπουκαμέηκερς σαφως και το γνωριζαν όταν άνοιγαν χτες και σήμερα, στο 2.40 τον Ολυμπιακό,καθως δεν είναι του στύλ τους να κάνουν δώρα.
Θεωρώ οτι αγορα εχει αντιδράσει τελείως υπερβολικά,ειδικά σε μπαγιάτικα νεα ...
Η Μαλαγα έχασε στο προηγούμενο φιλικό της 2-0 μεν,αλλά απο την πρωταθλήτρια Ιταλίας ,που οπως και να το κάνουμε οι διαφορές με τον πρωταθλητή Ελλάδος ειναι μεγάλες.
Ο Ολυμπιακός δεν σάρωσε ακριβώς στα φιλικά,μεγάλο value για μενα το +0,25 ΑΗ της Μάλαγα που έχει εκτοξευτεί στο 2.25 και πονταρίστηκε με το συνηθισμένο stake των 25€.


Olympiakos Piraeus - Malaga 
Pick:  Malaga  +0.25 ΑΗ
Odds:2.25
Bookmaker:Bet365
Stake:25€
Confidence:1/10
Result:3-3
P/L:+15.63€    

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου