Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Αυγουστιάτικη τεμπελιά




Παρ΄όλο που σήμερα είχα αρκετό χρόνο στην διάθεσή μου και για μια επιπλέον στοιχηματική μελέτη των σημερινών παιχνιδιών,ο Αυγουστος έκανε το...θαυμα του και τελικά δεν βρήκα την όρεξη να ασχοληθώ καθόλου και να προχωρήσω εαν εβρισκα κάτι καλό σε κάποιο ποντάρισμα.
Οχι δεν έλειπα απο το σπίτι...
Σάββατο και αρχές Αυγούστου οι παραλίες της Αττικής ειναι απαγορευτικές ,καθώς μοιάζουν με τον Γάγγη κατα την διάρκεια κάποιας ινδουϊστικής τελετής,όρεξη για να τραβηχτώ ποιο μακριά δεν υπήρχε,οπότε προτίμησα την εντος σπιτιού δροσια του κλιματιστικού,καθώς η πόλη παραμένει καμίνι για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.
Παρ όλο λοιπόν που οι συνθήκες ήταν ιδανικές κατάφερα και με μικρές μικρες αναβολές ,να μην παίξω τελικά τίποτα.
Ισως και να ηταν καλύτερα ετσι,καθως οταν κάτι γίνεται αγγαρεία ,παύει να είναι και ευχάριστο και γω το στοίχημα και την ενασχόληση μου γύρω απο αυτό το θεωρώ μια απο τις ποιο ευχάριστες ασχολίες μου.
Φυσικά το οτι δεν επαιξα και δεν μελετησα,δεν σημαίνει πως  οι όποιες δραστηριότητες μου εν μέρη δεν είχαν να κάνουν και με το στοίχημα.
Πέρασα μια βολτα απο στοιχηματικά φορουμς και σαιτ,διάβασα κάποια κείμενα που τα είχα βάλει στην αναμονή για καιρό,ειδα και ενα ματς της Μπουντεσλίγκα 2 και έκανα και ενα "σερβις" στα υπολογιστικά μου φύλλα που κρατάω στατιστικά ,έτσι ώστε να είναι έτοιμα σιγά σιγά και για τα μεγάλα πρωταθλήματα που αρχίζουν σε μερικές μέρες.
Φυσικά όλα αυτά με παγωμένη μπυρίτσα Finkbrau απο Λιντλ ,που αυτες τις ζεστές μερες είναι οτι πρέπει και απο γευση και απο τιμή,ωστε να φευγουν αρκετες πσοτητες χωρίς ενοχές.
Χαμένη μερα στοιχηματικά η σημερινή λοιπόν...
Κάτι που δεν έχω σκοπό να κάνω και αύριο βέβαια ,τουλάχιστον στον τομέα της μελέτης,καθώς δεν υπάρχει εγγύηση οτι θα βρω κάτι καλό να ποντάρω.
Αλλα ακόμα ετσι ,το ποντάρισμα δεν είναι ο αυτοσκοπός...όπως σε όλα τα πράγματα στην ζωή ,έτσι και στο στοίχημα το ταξίδι είναι που μετράει και όχι ο προορισμός.
Και το ταξίδι της ολης προετοιμασίας,αξιολόγησης και μελετης των αγώνων,ασχέτως αν βρεθεί κατι καλό για ποντάρισμα ,δεν το αλλάζω με τίποτα.
Καλησπέρα σε όλους και να έχετε ενα πολύ ομορφο Αυγουστιάτικο Σαβ/βραδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου