Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο ΑΠΟΕΛ-Ααλεσουντ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ




Αν και αρχικά είχα πεί πως δεν θα ασχοληθώ με το σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ,λίγο το ρεπορτάζ και η καθαρά προσωπική εκτίμηση,τελικά με οδήγησαν να κάνω ενα ποντάρισμα σήμερα,με δεδομένα όμως διαφορετικά απο οτι συνήθως.
Το διαφορετικό στο σημερινό ποντάρισμα,για να αρχίσω απο αυτό,θα είναι πως το συνηθισμένο stake των 25€ θα μειωθεί λίγο κάτω απο το μισό και αυτό διότι δεν έχω καθόλου αξιόπιστα ratings και αριθμητικά δεδομένα για τις 2 ομάδες που θα ασχοληθώ,οπότε θα επιλέξω καθαρά με γνώμονα την προσωπική μου κρίση.Να σημειώσω πως και το confidence στην προκειμένη περίπτωση θα παραμείνει κενό για τους παραπάνω λόγους.
Πάμε λοιπόν στο παιχνίδι που δεν είναι άλλο απο το ματς του ΑΠΟΕΛ με την Νορβηγική Ααλεσουντ.
Ο ασος σε τιμές 1.30 με τα καθαρά αγωνιστικά κριτήρια να μην δικαιολογούνε κάτι τέτοιο.
Ο φαβοριτισμός του ΑΠΟΕΛ είναι αδιαπραγματευτος φυσικά αλλά αποδόσεις γύρω στο 1.60 με 1.70 πιστεύω θα ήταν ποιο ταιριαστές στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Τα κύρια σημεία που πιστεύω οτι σπρώχνουν τον 1 προς τα κατω είναι:
 η περισυνή όντως αξιοθαυμαστη πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Τσαμπιονς Λιγκ.Πορεία όμως που έγινε υπο διαφορετικές συνθηκες πίεσης και προσδοκιών απο οτι τώρα και που φυσικά και δεν εγγυάται και ανάλογη πορεία φέτος,όσο αφορά τις ευρωπαικές διοργανώσεις.
Μου φαίνεται αδιανόητο οτι ξαφνικά «βάρυνε» η ευρωπαική φανέλα του ΑΠΟΕΛ τόσο πολύ μέσα σε μερικούς μήνες.
Αν αναλογιστούμε πως η Ααλεσουντ δεν θεωρώ οτι ειναι χειρότερη απο την Σλόβαν Μπρατισλάβας που αντιμετώπιζε περισυ τέτοιο καιρό ο ΑΠΟΕΛ και οι αποδόσεις για νική στο συγκεκριμένο  εντος εδρας ματς ήταν στο 1.60-1.65 (και για την ιστορία έμεινε στο 0-0) τοτε και το φετινό ματς δεν θεωρώ οτι είναι τόσο ευκολο όσο οι αποδόσεις του 1.25 και 1.30 δείχνουν.
Επίσης μεγάλη σημασία δίνεται και στην θερμοκρασία των 35 βαθμών που επικρατεί στην Κυπρο.
Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές της Ααλεσουντ δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες θερμοκρασίες,αλλά θεωρώ οτι δίνεται παραπάνω βαρύτητα στις καιρικές συνθήκες απο οτι αξίζει.
Εχοντας κατα νου το περισυνό στραπάτσο της φιλοξενούμενης απο την Αλκμααρ και την συντριβή τους με 6-0,πιστεύω οτι προσέγγιση στο παιχνίδι θα είναι αρκετά προσεκτικότερη
Η γραμμή στο Ασιατικό Χαντικαπ για το συγκεριμένο μάτς είνα στο -1.5 goal περίπου.
Εγω θα την κατεβάσω κατα μισό γκολ και θα πάω στο -1 ΑΗ οπου πιστεύω οτι εκει πάνω κάτω θα έπρεπε να είναι η γραμμή και θα επιλέξω την Ααλεσουντ

APOEL  - Aalesund
Pick:Aalesund +1 ΑΗ
Odds:2,50
Bookmaker:Bet365
Stake:10€
Confidence:-
Result:2-1
P/L: ---   Ακύρωση στοιχήματος-Bet Void


Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου