Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Σπαρτακ Μοσχας- Φενερμπαχτσε



Εχω την εντύπωση οτι την συμπεριφορά των αποδόσεων στο συγκεκριμένο ματς δεν την καθορίζουν και οι δύο ομάδες,αλλά κυρίως η φιλοξενούμενη.
Ο 1 καταρρέι στην αγορά ,αλλά η επιχειρηματολογία εξαντλείται στην -οντως προβληματικη- αρχη που εκανε η Φενερ στις αγωνιστικές της υποχρεωσεις,Εχασε το Σουπερ Καπ,απέκλεισε με την ψυχή στο στόμα την Βασλουι και απέτυχε να κερδίσει την νεοφωτιστη Ελαζισπορτ εκτος εδρας αν και ειχε αριθμητικό πλεονέκτημα.
Σάφως λοιπόν και η αγωνιστική εικόνα των Τουρκων είναι κακή.Το πρόβλημα είναι οτι κανένας δεν εχει ασχοληθεί με την αγωνιστική εικόνα των Ρώσων...Ασσος και  μάλιστα σε τιμές 1.75 μόνο και μόνο επειδή η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό?
Δεν νομίζω Τακη :)
ειδικά οταν η γηπεδούχος στα τελευταία 3 πραγματικά ανταγωνιστικά της ματς έχει χάσει τα 2.
Θεωρώ την Φενερ μεγάλη ομάδα,με αρκετα καλό υλικό  και δεν νομίζω οτι σήμερα θα έχει στην Μοσχα το ρόλο πτωματος για να ...ασελγήσει η Σπαρτακ.
Σαφως οι Ρωσοι το φαβορί αλλά όχι για τέτοιες αποδόσεις.Το 4.50 της Φενερ προσωπικά δεν μ αφηνει ασυγκήνητο και το θεωρώ αρκετά μεγάλο για τα μετρα της ομάδας απο την γείτονα.
Δεν λέω οτι η Φενερ δεν παραμένει το αουτσαιντερ του ματς,αλλά έχω την εντύπωση οτι αποδόσεις ανω του 3.50 αξίζει να πονταριστούνε.
Μς 10€ stake αντι των συνηθισμένων 25,αλλα και χωρις confidence, λόγω απουσίας των "αριθμών" μου κυρίως στην πλευρα της Σπαρτακ (δεν παρακολουθω Ρωσικο πρωταθλημα),που τους θεωρώ αρκετά σημαντικούς


Spartak Moscow - Fenerbahce 
Pick: Fenerbahce 
Odds:4.50
Bookmaker:Bet365
Stake:10€ 
Confidence:-
Result:2-1
P/L:-10€      

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου