Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Προγνωστικά και στοίχημα στο Χελσιμποργκ-Σλασκ για τα προκριματικά του Τσαμπιονς-Λιγκ



Επαναληπτικός του 0-3 του 1ου γυρου.Η Χελσιμποργκ κέρδισε δικαια με 0-3 στο πρώτο ματς και στην ουσία κατα τα φαινόμενα ,καθάρισε την υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Τσαμπιονς Λίγκ.Η Σλάσκ κάκιστη,δεν κατάφερε να κάνει ούτε σουτ στην εστία και όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της,υστερούσε σε κάθε τομέα σε σχέση με την πρωταθλήτρια Σουηδίας.
Το κλίμα στην Πολωνική ομάδα είναι σχετικά ήρεμο και αυτό που επιζητούνε  είναι μια καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση στην Σουηδία,που θα τονώσει την ψυχολογία τόσο του κόσμου αλλά και κυρίως των παικτών της ομάδας.
Η τρομακτική πτώση του 1 της Χελσιμποργκ είναι εν μέρη δικαιολογημένη όσο αφορά την διαφορα δυναμικότητας,αλλά πιστεύω πως το κίνητρο μιας καλής εμφάνισης ανήκει στους Πολωνούς.
Πολύ καλή η απόδοση του +1 Ασιατικού Χαντικαπ της Σλασκ στο 1.825 (τωρα παίζεται στο 1.85) και θα το τιμήσω με το συνηθισμένο stake των 25ευρώ

Helsingborg-Slask Wroclaw 
Pick: Slask Wroclaw  +1 ΑΗ
Odds:1.825
Bookmaker:Bet365
Stake:25€
Confidence:1/10 
Result:3-1
P/L:-25€      

Για την διαδικασία επιλογής των αγώνων αλλά και το staking plan διαβασε εδώ:Πως παίζω στοίχημα 
Για τα αποτελέσματα παλαιότερων πονταρισμάτων πατήστε  στην καρτέλα:"Αρχείο Πονταρισμάτων" που βρίσκεται πάνω δεξιά στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου